Juwelen voor in de haren: wat je moet weten

Juwelen voor in de haren: wat je moet weten

Wat veel vrouwen over het hoofd zien letterlijk en figuurlijk in dit geval is dat er ook sieraden of juwelen in het haar aangebracht kunnen worden.

De meeste vrouwen hier in de Benelux hebben wel een aanzienlijke stash aan kettingen voor aan denk, de oorbellen, de ringen, maar bij velen zien we toch dat haar juwelen er een beetje bij inschieten. Vandaag dus de broodnodige aandacht voor dit toch essentiële onderdeel van styling.

1. Haarbanden en diademen

Haarbanden en diademen zijn praktisch en indien je de juiste ontwerpen kiest erg mooi en kunnen veel power toevoegen aan je kapsel.

Tip: Haarband kopen online shop | ikbensieraden

Je moet iets vinden dat echt bij jou past waar jij je goed bij voelt. Dat kan ik niet voor je uitzoeken. Er zijn honderden keuzes en toegegeven soms zie je door de bomen het bos niet meer ik ook niet. Maar zoals met alle dingen in het leven tijd en aandacht zijn nodig om tot de juiste keuzes te komen.

2. Haarkammen

Haarkammen zijn een persoonlijke favoriet van mij dus ik ben misschien een beetje bevooroordeeld. Enfin, haarkammen hebben veel van dezelfde pluspunten t.o.v. van de eerder besproken haarbanden.

Uitgelicht: online haarkam shop | ikbensieraden

Haarkammen zitten erg fijn althans dat is mijn bevinding en die van mijn vriendinnen. Haarkammen zijn licht comfortabel en bovendien erg goedkoop te vinden tegenwoordig online de leukste ontwerpen.

Eventueel kun je haarkam combineren met een haarband, maar eigenlijk zou ik dat niet willen aanbevelen, dat wordt misschien net wat te druk. Ik zou een haar sieraad dragen, niet twee tegelijkertijd. Dat voelt ook niet fijn aan, dan ben je bijna net een kerstboom zou ik willen aanmerken. Enfin, het kan geen kwaad om wat rond te kijken op het web en wat dingen uit te proberen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *