De beste restaurants van fashionstad Rotterdam

De beste restaurants van fashionstad Rotterdam

In Rotterdam kun je bij veel restaurants terecht. Van de restaurants die als chique bekent staan tot de fastfoodrestaurants zoals Burger King of McDonalds. Ook de Chinese, Aziatische, Italiaanse en aantal Franse restaurants doen het goed in deze stad. Een aantal restaurants is zelf geclassificeerd tot uitzonderlijk goed. Zo hebben drie restaurants in de stad twee Michelinsterren. Opmerkelijk genoeg zijn dat allemaal restaurants met een Franse keuken. Dat zijn Restaurant Parkheuvel, Restaurant Fred en FG Restaurant. Veel mensen willen deze restaurants graag eens bezoeken. Mocht jij deze ook willen bezoeken dan is het overigens wel noodzakelijk om ruim op tijd te reserveren.

Onze aanbeveling

Een restaurant die in onze ogen zeker een aanbeveling verdient is Restaurant Shiki. Dit is een Japans restaurant en uit eten bij Shiki Rotterdam is wat ons betreft zeker de moeite waard. Voor een aantrekkelijke prijs kun je er goed eten. Het restaurant is zeker een bezoekje waard als je nog nooit in een Japans restaurant hebt gegeten. Je kunt zo op een fraaie manier kennismaken met deze keuken. De sfeer in restaurant Shiki is aangenaam en de inrichting bijzonder mooi. De inrichting is niet traditioneel Japans, maar vooral heel modern.

Uit eten met kinderen

Indien je met je kinderen en je partner uit eten gaat, is een restaurant aan te raden waar je een eenvoudiger menu kunt krijgen. Kinderen willen vaak het liefst gerechten zoals pizza, patat of pannenkoeken. Je kunt hiervoor naar een pannenkoekenhuis gaan of een grand-café. Hier kun je voor een schappelijke prijs een gerecht bestellen en hier zijn ook vaak de wat meer eenvoudigere gerechten verkrijgbaar.

Kiezen voor een keuken

De mogelijkheden qua keukens zijn uitgebreid. Zo kun je kiezen voor de Italiaanse keuken, de Chinese en Cantonese keuken, de wat meer verfijnde Franse keuken, de Spaanse keuken met onder meer paella’s en tapas, de Indiase keuken met Tandoori of curry’s of de Japanse met bijvoorbeeld sushi. De kans is groot dat je hier tussen wel een aantal geschikte ‘keukens’ zult vinden. Het is ook leuk om eens iets anders te proberen. Misschien heb je een bepaalde voorkeur en houd je je hier aan vast. Voor de verandering kun je eens voor iets anders kiezen en dat kan zeker verhelderd zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *