Olymp overhemden sale

Olymp overhemden sale

Voorbeeld Olymp overhemdOlymp overhemden onderscheiden zich door de goede kwaliteit waarmee deze overhemden worden gemaakt. Het zijn overhemden die lang meegaan en ook hun goede kwaliteit behouden, zelfs nadat je deze lang en veelvuldig hebt gedragen. Ze zijn van 100% katoen gemaakt dat kreukvrij is en dus niet veel aandacht vraagt in onderhoud. Je hoeft de overhemden zelfs niet te strijken, wat het gemak en het comfort van deze overhemden enkel verhoogd. Ze zitten als vanzelf netjes en geven je zo een stijlvolle uitstraling, waarmee je goed voor de dag kunt komen.

De Olymp overhemden zijn verkrijgbaar in verschillende modellen, wat je in de gelegenheid stelt om precies dat type overhemd te vinden welke het beste bij jouw lichaamsbouw aansluit. Zo heb je de Olymp Luxor Comfort Fit pasvorm, die ervoor zorgt dat het overhemd ruim valt. Zeker als je niet heel slank bent, of juist van ruim zittende kleding houdt, is dit een ideale pasvorm. Doordat het overhemd is gemaakt van stretchstof zal het bovendien voldoende uitzetten, zodat je ruime bewegingsvrijheid behoudt, zonder dat het overhemd gaat knellen. Als je toch liever een model kiest wat meer taillering geeft, kun je kiezen voor de Olymp Luxor Modern Fit. Deze kenmerkt zich door de lichte taillering waardoor deze iets strakker valt rond de taille. Echter is ook deze gemaakt van stretchstof, waardoor je alsnog voldoende speling hebt.

Olymp level 5Zo kun je een modieus en trendy uitstraling krijgen, zonder aan bewegingsvrijheid in te boeten. Ook deze garanderen een optimaal draagcomfort. Indien deze nog niet strak genoeg om het lichaam zitten en je wilt kiezen voor een model met een extra strakke taillering, dan kun je kiezen voor het slim fit model, de Olymp Level 5 Bodyfit. Deze overhemden hebben een Italiaanse kraag en er ontbreekt een borstzak. Zo zijn ze zowel stijlvol genoeg om op je werk te dragen, maar kun je ze ook combineren met een spijkerbroek voor de meer casual look. Zo worden deze overhemden geschikt voor elke situatie of gelegenheid en kun je er nog meer draagplezier aan beleven. Zeker voor de slanke man is dit model zeer geschikt.

Alle modellen worden online aangeboden en let ook vooral op de Olymp overhemden sale, waarbij de verschillende modellen met een aanzienlijke korting worden aangeboden. Zo kun je ze voordelig aanschaffen, wat zowel de koopervaring als het draagplezier zal versterken. De Olymp overhemden zijn bovendien verkrijgbaar in modellen met lange mouwen, maar ook met korte mouwen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *