Shoppen in het shoppingmekka van Europa: Londen

Shoppen in het shoppingmekka van Europa: Londen

In Londen is gigantisch veel te zien en te doen. Dat is als je naar het inwonersaantal en de grootte van de stad kijkt ook niet onlogisch. Je hebt naast de vele winkels tal van bezienswaardigheden. Denk maar aan de London Eye of de Tower Bridge. Je zult je hier dan ook zeker niet verveleen. Naast de vele mooie gebouwen en bezienswaardigheden is er in deze wereldstad ook op het gebied van shoppen voldoende aanbod. Londen is een ideale stad voor het shoppen van mode. Er zijn gigantische winkels en winkelcentra te vinden. Van duur en exclusief tot goedkoop. Voor iedereen is er wel wat wils. We raden je dan ook aan om door Oxford Street te lopen of naar Harrods te gaan. Voor wat rust kun je naar Hyde Park gaan.

Londen is relatief duur, maar een weekendje Londen hoeft zeker niet duur te zijn. Desalniettemin is Londen aan te raden en als je van mode en fashion houdt moet je nu eenmaal ook eens Londen bezoeken. Leef je hier helemaal uit. Dit kan met een vakantie van een aantal weken of een citytrip van 3 of 5 dagen. Dit kan allemaal inclusief vlucht, verblijf en ontbijt. Je kunt zelf natuurlijk altijd bepalen naar welk hotel je wilt gaan.

Vliegen vanaf Schiphol

Schiphol airportAls je van plan bent om op vakantie te gaan, zul je een aantal zaken vooraf goed moeten plannen. Vliegen vanaf vliegveld Schiphol naar Londen is ideaal. Binnen een uur ben je in Londen en dat geldt natuurlijk ook voor de terugreis, maar alvorens je kan vertrekken moet je het één en ander regelen. Dit geldt ook voor het regelen van vervoer naar een vliegveld als Schiphol. Je kunt tegenwoordig hier eenvoudig parkeren, waardoor je geen dure taxi of familie hoeft te vragen om je hier af te zetten.

Qua prijs is parkeren bij Schiphol ook prima te doen. De laatste jaren zijn er zelfs veel parkeerplaatsen rondom Schiphol bij gekomen, waardoor het aanbod groter is geworden en hierdoor de prijzen ook interessanter zijn geworden. Klik hier: www.goedkoopparkerenschiphol.eu voor meer goedkopere aanbieders en vergelijk de diverse aanbieders met elkaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *