Extensies voor je haar

Extensies voor je haar

Tegenwoordig kun je hair extensions zelf aanbrengen. Het is heel makkelijk gemaakt voor vrouwen die niet veel tijd en geld hebben om extensions aan te brengen. Je leest het goed, de hairextensions komen nu ook met clipjes die je heel makkelijk kunt vast maken aan je eigen haar.

Hairextensions clip zijn heel klein je ziet ze helemaal niet door het haar heen. Het is zodanig gestikt of geplakt aan je extension dat losraken of zichtbaarheid van de hairextensions clip bijna onmogelijk is. Je moet alleen weten hoe jij het goed gaat aanbrengen.

De beste manier is om je haar een beetje terug te kammen en dan je hairextension met clip aan te brengen. Op deze manier zorg je ervoor dat er meer houvast is en dat je clip niet gaat glijden van je haar, vooral als je sluik haar hebt.

De hairextensions clips zijn ook niet zwaar voor het hoofd. Je ervaart ze niet als een last op je hoofd. Dat is ook een pluspunt! Je kunt het makkelijk en snel aanbrengen, maar ook heel gauw eraf halen. Je hebt helemaal geen hulp nodig van een andere wanneer je hairextensions met clipjes gebruikt.

Probeer het eens, je zult zelf zien hoe snel het gedaan is. Je hoeft niet eens professioneel ingesteld te zijn om deze extensions aan te brengen. Mensen zullen je zeker vragen of het je echt haar is en wie het zo deskundig heeft aangebracht voor je. Je mag dan met een trotse stem zeggen: Ik zelf!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *